Dilluns, 27 de juny de 2022Castellano  


Diàlegs poètics a la Llibreria Bertrand
28/9/2009Enrique Badosa, Pura Salceda i Dante Bertini en la sessió del 23 de setembre (Foto:Carme Esteve)
 
Carmen Borja i José corredor-Matheos seran els protagonistes del proper “Diàleg Poètic”, dimecres 30 de setembre, a les 19.30 hores, a la Llibreria Bertrand de Barcelona. El cicle, coordinat per Dante Bertini, és un nou espai de poesia a la ciutat.

“Es tracta de reunir-nos per a compartir la paraula d’escriptors que ens agrada llegir en veu baixa, amb la nostra pròpia veu”. Així defineix Dante Bertini la nova iniciativa “Diàlegs Poètics”, que es va inaugurar amb èxit el passat 23 de setembre, amb la participació de Pura Salceda i Enrique Badosa, i que tindrà continuïtat aquest dimecres, 30 de setembre, a la Llibreria Bertrand de Barcelona (Rambla de Catalunya, 37), amb la trobada entre Carmen Borja i José Corredor-Matheos.

“Diàlegs Poètics” reuneix dos autors que, a banda de la qualitat dels seus escrits, tenen estils diferents, fins i tot, segons indica Bertini, “pertanyen a mons paral·lels, no necessàriament convergents”. La intenció final, però, és l’entesa a través de la poesia, tal i com explica el coordinador de l’activitat, que diu: “Quan tots criden per a fer-se sentir tapant l’opinió dels seus propers, potser podem, des de la poesia, entendre’ns de manera sensible i afectuosa, sense necessitat d’estrèpits, insults o desqualificacions”.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2