Dimecres, 4 d'agost de 2021Castellano  


Diàlegs amb autores de narrativa breu
5/11/2009Cristina Peri Rossi, Mª Àngels Cabré i Care Santos (Foto:Joan Roca)
 

Cristina Peri Rossi i Care Santos van inaugurar el passat 4 de novembre el cicle “Noies que conten”, tres sessions a la Llibreria Bertrand de Barcelona per a debatre i dialogar sobre narrativa breu a través de sis escriptores vinculades a la ciutat de Barcelona. Mª Àngels Cabré coordina aquestes jornades, que tindran continuïtat els propers 11 i 18 de novembre, patrocinades per l’ACEC.

Aquestes tres sessions –4,11 i 18 de novembre– sobre narrativa breu “tenen com a objectiu debatre sobre un gènere considerat menor i que en conseqüència rep menys atenció per part dels mitjans de comunicació, el sector editorial en general i els propis lectors”, explica la seva coordinadora, Mª Àngels Cabré. Les jornades compten amb la participació de sis dones vinculades a Barcelona que mantenen un diàleg intergeneracional i, alhora, mostren diferents maneres d’apropar-se a la narrativa breu. Cristina Peri Rossi i Care Santos van inaugurar el cicle, Lolita Bosch i Berta Marsé intervindran el proper 11 de novembre i el dia 18 ho faran Cristina Fernández Cubas i Sònia Hernández.

La presència de dones no és casualitat, ja que aquest cicle vol també “compensar la encara escassa presència de les dones en els ambients literaris, que semblen reticents a integrar-les en igualtat de condicions”, reivindica Cabré. I és que, sigui per la raó que sigui, “si hi ha sort, en les antologies amb prou feines treu el cap una escriptora per cada nou homes i a les taules rodones la proporció és equivalent”.

Aquest cicle, doncs, pretén constatar la vigència del gènere, xerrar sobre el seu futur immediat i apropar al públic l’obra d’aquestes sis escriptores.


Programa:

Libreria Bertrand (Rambla de Cataluña, 37)

Dimecres 4, 11 y 18 de novembre de 2009

19.30 hores


4 de novembre

Cristina Peri Rossi

Care Santos


11 de novembre

Lolita Bosch

Berta Marsé


18 de novembre

Cristina Fernández Cubas

Sònia HernándezGalería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2