Dimecres, 29 de maig de 2024Castellano  


Cristina Fernández Cubas i Sònia Hernández tanquen el cicle ‘Noies que conten’
23/11/2009Sònia Hernández, Mª Ángeles Cabré i Cristina Fernández Cubas (Foto:Carme Esteve)
 

Cristina Fernández Cubas i Sònia Hernández van ser les dues escriptores encarregades de tancar, el passat 18 de novembre, el cicle “Noies que conten”, que durant tres sessions ha ofert un debat i un diàleg sobre narrativa breu, a través de l’experiència de sis escriptores vinculades a Barcelona. Mª Àngels Cabré ha coordinat aquesta iniciativa de l’ACEC, celebrada a la Llibreria Bertrand.

Fernández Cubas i Hernández van explicar la seva experiència amb la narrativa breu, reivindicant alhora un gènere “considerat menor i que en conseqüència acostuma a rebre menys atenció”, remarca Cabré. A banda d’aquestes dues autores, el cicle ha comptat també amb la presència de Cristina Peri Rossi, Care Santos, Lolita Bosch i Berta Marsé. I una altra de les reivindicacions d’aquesta iniciativa ha estat la de la presència de la dona en els ambients literaris “que semblen reticents a integrar-les en igualtat de condicions”.

La vigència de la narrativa breu, doncs, ha quedat constatada a través de sis escriptores de diferents generacions i estils, que han xerrat sobre el present i el futur immediat del gènere i, alhora, han apropat la seva obra al públic.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2