Dilluns, 24 de juny de 2024Castellano  


Inauguració de l'exposició ''Un mar de llengües''. Biblioteca Joan Corominas d'el Masnou
acec21/2/2020(Foto:)
 
Dia 4 de març a les 18,30 hores
Inauguració de l'exposició ''Un mar de llengües''. Biblioteca Joan Corominas d'el Masnou
C./ Pujades Truch, 1 A 
''Un mar de llengües'', impulsat per UNESCO-El Masnou, va sorgir com a projecte ara fa tres anys amb la intenció de posar en valor l'oportunitat que aquesta convivència suposa d'enriquir-nos mútuament. Així diversos/es veïns/es de Teià, Alella i El Masnou han participat en el projecte, escrivint en la seva respectiva llengua materna un text breu, després traduït al català o a l'espanyol per ells/es mateixos/es. També hi han col·laborat nens/es d'escoles d'aquestes tres poblacions que tenen una llengua materna diferent del català.

A la inauguració, Anna Rossell  llegirà el poema, Pregària, especialment escrit per a l'ocasió, i també el cantarà a capella, amb la música gregoriana de Manolo Àvila.

El poema ha estat traduït a onze llengües. Els/les traductors/es que puguin hi assistiran i llegiran la seva corresponent versió.


Al voltant de l'exposició hi haurà, en dies posteriors, alguns actes relacionats amb el tema. PROGRAMA D’ACTIVITATS
04 de març,  18.30 h: Inauguració de l’exposició amb la lectura i/o l’audició del poema Pregària, d’Anna Rossell, en diverses llengües. El poema, musicat en gregorià per Manuel Ávila, serà cantat per l’autora.11 de març,  18.30 h: Conferència Llengües: eines de comunicació i  element Patrimonial,  a càrrec de Dolors Reig, ex-coordinadora del Projecte Linguapax i de la FCACU.
    


20 de març,  18.30 h: Conferència Paraules viatgeres, a càrrec de Jordi Esteban, Llicenciat en Filosofia i Lletres. Participació d’Òmnium Cultural.Al llarg de l’exposició hi haurà un qüestionari disponible a la biblioteca, confeccionat per  l'Oficina  de Català del Masnou, per participar en una gimcana – amb premi. Totes les activitats es faran a l’aula polivalent de la biblioteca Joan Coromines   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2