Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


La literatura escrita per dones centra la jornada Visor’10
26/4/2010Cartell Visor'10 (Foto:)
 
La jornada literària Visor va celebrar la seva sisena edició el passat 17 d’abril, a la Sala polivalent Vil·la Casals, del Museu Pau Casals del Vendrell, dedicada enguany a la literatura escrita per dones. Sota el títol “Dones Do” (Dones Denominació d’Origen), la trobada va comptar amb la participació de Berta Marsé, Lolita Bosch, Isabel Núñez, Carme Riera i Marta del Riego, que van parlar de les seves motivacions creatives i la seva visió del món literari.

Berta Marsé va parlar del fet d’“Escriure un conte”; la intervenció de Lolita Bosch va girar al voltant de “L’escriptura íntima”; Isabel Núñez va oferir la xerrada “Escriure a cegues. Misteris de la ficció”; Carme Riera es va preguntar “Per què escrius si el normal és llegir?”; mentre que Marta del Riego va reflexionar sobre “La ironia d’escriure. Humor i crueltat en algunes escriptores”. I de fons, tal com comenta José Luis Espina, organitzador de la Jornada, un altre debat: “l’eterna reflexió d’en quina mesura es pot parlar de la literatura femenina com d’un subgènere amb entitat pròpia”.   

VISOR’10 és la continuació d’un projecte iniciat l’any 2005 per l’Ajuntament d’El Vendrell, amb l’objectiu de difondre la literatura i els seus diferents gèneres, i la voluntat de convertir la ciutat en un centre de debat cultural, en què la veu dels escriptors serveixi per apropar-los a un públic que busca referents en la cultura.

La sisena edició de Visor a Ràdio i Televisió El Vendrell.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2