Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


‘Amo agora’, de Casimiro de Brito i Marina Cedro
18/6/2010Marina Cedro i Casimiro de Brito (Foto:Carme Esteve)
 
La presentació del poemari Amo agora, escrit a dos mans pel poeta portuguès Casimiro de Brito i la poeta argentina Marina Cedro, va oferir la possibilitat d’escoltar les veus d’aquests dos autors recitant alguns dels seus versos. L’acte, organitzat per l’ACEC a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès, el passat 17 de juny, va estar presentat per José Ángel Cilleruelo i Ramon Dachs.

Casimiro de Brito (Algarve, Portugal, 1938) és poeta, novel·lista, assagista i traductor i, segons Cilleruelo, “autor d’una obra poètica essencial en la poesia portuguesa contemporània”.  Ha estat inclòs en 163 antologies i ha organitzat trobades i festivals poètics internacionals, així com conferències. És president del P.E.N. Club Portuguès.

Marina Cedro (Buenos Aires, Argentina, 1972) és cantant i músic, a més d’una “poeta que ha portat la poesia fins als límits de la seva expressió vocal i corporal”. Està reconeguda internacionalment per la seva obra lírica, musical i teatral, i s’enriqueix de gèneres com el jazz, la música clàssica, la chanson française i la bossa-nova. Ara, ha escrit aquest recull de pomes amb De Brito.


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2