Dilluns, 27 de juny de 2022Castellano  


L’ACEC sorteja 180 hores lectives entre els seus associats per als cursos de l'Escola d'Escriptura
20/7/2010(Foto:)
 
L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC) sortejarà, entre els socis que ho sol·licitin, 180 hores lectives becades per als cursos 2010-2011 de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Els associats de l’ACEC poden optar a un sol curs –els cursos són de 90,  60, 45, 30 i 20 hores– de tots els que s’imparteixen,  tan en llengua catalana com en llengua castellana. El sorteig públic entre els candidats es farà el 27 de setembre,  de manera que s'aniran cobrint el nombre d'hores lectives entre els socis participants, fins arribar a les 180 hores. Els cursos i els horaris es poden consultar a www.escoladescriptura.org/.

Per tal de poder fer arribar les beques al màxim de socis, enguany no s'acceptaran sol·licituds d'aquells associats que ja hagin obtingut una beca en convocatòries anteriors.

Els socis poden trametre les seves sol·licituds fins al 23 de setembre de 2010 per correu electrònic (secretaria@acec-web.org) o per correu postal (Associació Col·legial  d'Escriptors de Catalunya. Ateneu Barcelonès C/ Canuda, 6 - 5è pis, 08002 Barcelona).

Les beques estan patrocinades per CEDRO.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2