Dimecres, 7 de juny de 2023Castellano  


Els drets d'autor, un dels temes a tractar en el 28è Congrés de la Unió Internacional d'Editors 2008
15nal11/1/2008


L'agenda del 28è Congrés de la Unió Internacional d'Editors, que se celebrarà entre els dies 12 i 15 de maig del 2008 a Seül (Corea), tractarà diversos assumptes relacionats amb els drets d'autor. El programa inclou capítols que abordaran aquesta qüestió en les conferències Drets de traducció, de Young-yul Park, que es farà el dia 12 de maig; Relació Autor-Editor, de Yoshinobu Noma, el mateix dia 12; Coordinació d'interessos en la Propietat Intel·lectual, que pronunciarà Yu Kanehara dimarts 13 de maig, i Propietat Intel·lectual i desafiaments d'Internet, a càrrec de Geoffrey Yu, dijous 15 de maig.

Aquestes jornades, que volen ser un punt de trobada entre els diferents sectors de la indústria editorial, també tractaran altres qüestions relacionades amb la pirateria, els diferents tipus d'edició, les noves tecnologies, les fires professionals, la formació professional i els estàndards bibliogràfics internacionals. Entre els diferents ponents que participaran en el Congrés, cal destacar la presència de l'escriptor Orhan Pamuk, Premi Nobel de Literatura 2006.

La 28ena edició del Congrés està convocada per la Unió Internacional d'Editors, entitat presidida per l'editora argentina Ana María Cabanellas, i que enguany té com a amfitriona l'Associació Coreana d'Editors (KPA).


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2