Dilluns, 20 de maig de 2024Castellano  


Carta als socis per actualitzar el seu perfil al web
27/1/2011


Benvolgut/da soci/a,

Dins les accions de difusió i de servei als nostres associats, en les properes setmanes remodelarem la secció “Autors de l’ACEC” que hi ha en la nostra pàgina web (www.acec-web.org). L’objectiu d’aquesta iniciativa és que el nostre web, que l’any passat va sumar 538.463 pàgines vistes (i 158.940 usuaris diferents), sigui també una eina de presentació de tots els autors que formem part de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya i ofereixi, en aquest sentit, una informació acurada dels perfils biogràfics i professionals de cadascun de nosaltres.

Per aquest motiu, i amb la intenció que aquesta informació sigui el més completa possible, et demanem la teva col·laboració i que ens ajudis a elaborar el teu apartat. D’aquesta manera, aconseguirem que el web presenti un resum fidel de la teva obra i trajectòria literària.

Cada perfil estarà estructurat de la següent manera:

-    Biografia (màxim: 1.500 caràcters, amb espais inclosos)
-    Bibliografia (relació d’obra publicada estructurada pels següents gèneres: poesia, novel·la, narrativa, teatre, assaig, estudis)
-    Traducció (per als traductors. Text de presentació d’un màxim de 1.500 caràcters, amb espais inclosos)
-    Enllaços (màxim: cinc enllaços amb webs o blogs propis, publicacions, altres perfils biogràfics propis, obra publicada a internet… de cada autor)
-    Una fotografia teva

La data màxima per enviar el perfil és el 28 de febrer. Ho pots fer al correu electrònic redaccio@hydramedia.info. Pots redactar-ho en castellà o en català, com tu desitgis. Nosaltres ja ens en cuidarem les corresponents traduccions.

Agraint la teva col·laboració, t’adreço una cordial salutació,


Pura Salceda
Secretària general

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2