Dissabte, 3 de juny de 2023Castellano  


Les entitats de gestió interposaran un querella criminal contra la plataforma todoscontraelcanon.com
10/2/2011


Davant l’anunci públic d’una denúncia presentada per la plataforma todoscontraelcanon.com davant la Fiscalia Anticorrupció contra les entitats de gestió col·lectiva (entre elles, CEDRO), aquestes entitats manifesten que:

1. La denúncia formulada és falsa i calumniosa, i se sustenta en dades tendencioses i interpretades erròniament, i atribueix delictes gravíssims que afecten la honorabilitat dels responsables de les entitats de gestió.

2. Les entitats interposaran una querella criminal per calúmnies contra els qui han signat l’escrit.

3. Les entitats de gestió sol·licitem al Fiscal Anticorrupció una tramitació ràpida de la denúncia formulada, el seu arxivament immediat i la deducció de testimoni d’aquesta denúncia al Jutjat de Guàrdia competent per la comissió d’un presumpte delicte de denúncia falsa.

4. Les entitats de gestió volem expressar que la nostra actuació s’ajusta escrupolosament al marc legal que la regula, en particular en el que fa referència a tots els seus sistemes de repartiment, avalats el 2008 i el 2010 pels informes de l’Agència Estatal d’Avaluació de les Polítiques Públiques i la Qualitat dels Serveis (AEVAL).

Madrid, 8 de febrer de 2011   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2