Dijous, 13 de juny de 2024Castellano  


Presentació de ‘Con breves ojos’ a l’ACEC
23/2/2011Josep Anton Soldevila, Begonya Pozo i Ambrosio Gallego (Foto:Carme Esteve)
 
El poeta i membre de l’ACEC Ambrosio Gallego va presentar ahir, 22 de febrer, el seu poemari Con breves ojos a l’ACEC. Van intervenir a l’acte l’escriptor Josep Anton Soldevila i Begonya Pozo, poeta i coordinadora de l’Aula de Poesia de la Universitat de València, que va parlar del Premi de Poesia César Simón, que l’obra de Gallego va guanyar en la darrera edició. Pozo també va presentar la novel·la Entre un aburrimiento y un amor clandestino, del mateix autor, reeditada al seu càrrec. Per acabar, Ambrosio Gallego va llegir alguns dels seus poemes.

Con breves ojos va guanyar el passat mes de juliol el premi César Simón entre més de 150 poemaris. El llibre, un poemari de haikus dedicat a la memòria del pare del poeta i ambientat en la natura de Badajoz, dels paratges de la qual n’és oriünd l’autor, va ser premiada amb una dotació de 3.000 euros i publicada per l’Editorial Denes a la col·lecció “Calabria”.

Ambrosio Gallego (Peñalsordo, Badajoz, 1963), llicenciat en Filologia Hispànica, és també autor dels poemaris Casa con humo (1986), Que no haya olvido (1997), Llueve en paz (2005) i El imperio de las luces (2005), pel qual va rebre el premi de poesia Provincia de Guadalajara, 2004.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2