Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


Les associacions culturals s’uneixen contra les retallades a la cultura
8/3/2011(Foto:)
 
Diverses associacions catalanes del món de la cultura i els espectacles, l'ACEC entre elles, han unit les seves forces per a reivindicar el paper de la cultura i aturar les intencions de la Generalitat de retallar el pressupost invertit en aquesta àrea. A través del manifest No retalleu la cultura, aquestes associacions han convocat una concentració el proper 21 de març, a les 19 hores, a la plaça dels Àngels, davant el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

“La cultura de vegades es considera un luxe i no una cosa fonamental i imprescindible”, remarca Pura Salceda, Secretària General de l’ACEC. Aquesta iniciativa, en què l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya ha participat des del primer moment, “és molt important, perquè si tots els creadors ens unim, tenim més força i podem parlar amb una sola veu davant les administracions”, diu Salceda.

I la cultura està més unida que mai, ja que al manifest No retalleu la cultura s’ha sumat una declaració oficial d’adhesió del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA) i un manifest del Cercle de Cultura en el qual demana la “excepció cultural” perquè no es redueixi pressupost en aquesta àrea.

No retalleu la cultura es pot seguir a través del Facebook i del Twitter.

Més informació.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2