Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


La ILC obre les convoctòries d’ajuts de 2011
2/5/2011


La Institució de les Lletres Catalanes ha obert les primeres convocatòries d’ajuts a activitats literàries i empreses editorials per al 2011. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de maig.

Les cinc línies d’activitats literàries, destinades a persones físiques i entitats, són: creació literària  en llengua catalana, creació o  renovació de pàgines web sobre literatura catalana, traductors i  traductores d’obres literàries al català, investigació  sobre literatura catalana i activitats de  promoció i difusió de la literatura en català. Aquestes propostes s’han de dur a terme durant l’any de publicació de la convocatòria corresponent, a excepció de la d’activitats de promoció que s’han de realitzar entre l’1 de desembre de l’any anterior i el 30 de novembre de l’any de la convocatòria de subvenció.

Pel que fa a empreses editorials, es pot demanar ajut per l’edició d'obres d'especial interès cultural en català i occità.

Un cop emplenat el formulari corresponent, cal imprimir-lo, signar-lo, fer-ne una còpia, i, juntament amb la documentació del projecte, es pot lliurar al Registre del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Rambla Sta. Mònica, 8, 08002 Barcelona). L’horari de registre és de dilluns a dijous, de 9 a 17.30 h.,  i divendres, de 9 a 15 h. (de l’1 d’octubre al 31maig), i de 8 a 15 h. (de l’1 de juny al 30 de setembre).

Per a més informació entreu aquí i escolliu la línia d’ajut.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2