Dissabte, 22 de juny de 2024Castellano  


Cursos d’estiu de l’Escola d’Escriptura
6/6/2011Cartell del programa de cursos (Foto:Escola d'Escriptura)
 
L'Escola d'Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ha programat més de 20 cursos presencials per aquest estiu. El període d'inscripció es tancarà dimarts 21 de juny. En aquesta ocasió, els cursos estan organitzats en quatre grans àrees: cursos d’escriptura, cursos d’oficis de l’edició, cursos de literatura i humanitats i cursos de comunicació i narració oral.

Així, a més de l’oferta habitual com Iniciació a la narrativa; Iniciació a la poesia; Redacció i millora de textos escrits; Escriure per ensenyar a escriure; Escribir desde los cinco sentidos; La construcció de personatges o El cuento: sus modalidades, técnica y práctica, enguany l'Escola proposa novetats interessants com Ciència-ficció i fantasia. Com crear éssers, mons i poders imaginaris; La literatura norteamericana; i De Stevenson a Sánchez Piñol. Leer y escribir relatos de aventuras, entre d'altres.

Els cursos, amb un màxim de 12 alumnes per grup, comencen a partir de dilluns 27 de juny i els socis i sòcies de l’ACEC tenen un 10% de descompte en el preu dels cursos virtuals i un 5% en el dels cursos presencials. 

Més informació

Programació dels cursos en PDF.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2