Dimecres, 21 de febrer de 2024Castellano  


La Fundació Arena convoca el VII Premi Terenci Moix de Narrativa Gai i Lèsbica
9/11/2011Presentació de l'obra guanyadora el 2009, a la llibreria Bertrand (Foto:Fundació Arena)
 
La Fundació Privada Arena ha convocat el VII Premi Terenci Moix de Narrativa Gai i Lèsbica, el certamen més ben dotat de tots els que premien la tasca literària en aquest àmbit a l’Estat espanyol. I és que en aquesta edició, el guanyador s’endurà 9.000 euros i la publicació del llibre amb l’editorial Egales.

La convocatòria està oberta a tots els autors, de qualsevol nacionalitat, que presentin novel·les inèdites en català o castellà, i que no hagin estat premiades en cap altre concurs. Els originals que optin al premi hauran de tractar algun aspecte relacionat amb la realitat de les persones gais, lesbianes, bisexuals o transsexuals. L’admissió dels originals es tanca el 31 de gener de 2012 i la decisió del jurat es farà pública en una festa literària que se celebrarà a Barcelona el mes de juny de 2012.

Presidit pel prestigiós escriptor Lluís Maria Todó, l’objectiu del guardó és contribuir, a través de la literatura, a difondre la realitat de les persones d’orientació sexual gai i lèsbica i sensibilitzar la societat sobre les necessitats d’eradicar qualsevol forma de discriminació cap a elles.

L’última convocatòria es va declarar deserta, tot i la important participació que va haver-hi, amb 23 originals arribats de diferents països.

D’altra banda, la Fundació Arena també convoca les VIII Beques Arts Visuals – Premi José Maria Vidal, premis de fotografia i pintura dotats amb 3.000 euros cadascun d’ells. El termini per a presentar-s’hi és el 3 de desembre de 2011.

Consulteu les bases del VII Premi Terenci Moix.

Llegiu l’entrevista a Lluís Maria Todó: “El ganador del Terenci Moix de narrativa gay-lésbica 2012 se llevará 9.000 euros”. (La Vanguardia)


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2