Dilluns, 2 d'agost de 2021Castellano  


Dobry i Samoilovich reciten els seus versos
16/12/2011Edgardo Dobry i Daniel Samoilovich (Foto:Carme Esteve)
 
L’ACEC va acollir el 15 de desembre a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès el recital poètic d’Edgardo Dobry i Daniel Samoilovich, que van ser presentats per Nora Catelli.

Edgardo Dobry (Rosario, Argentina, 1962) és poeta, assagista i traductor, doctorat en Filologia per la Universistat de Barcelona, on viu. Actualment, escriu regularment sobre poesia a diferents revistes i suplements d’Espanya, Mèxic i Argentina. Ha publicat, entre d’altres, els poemaris Cinética (1999-2004); El lago de los botes (2005); Cosas (2008) i Pizza Margarita (2011).

Daniel Samoilovich (Buenos Aires, 1949) és escriptor, poeta, periodista i traductor. És director del Diario de Poesía, una revista trimestral de gran prestigi en el món de la literatura. Ha publicat diferents poemaris i també una sèrie de llibres en què mostra la seva passió pels jocs de lògica i pensament. Entre els seus llibres de poemes hi ha Párpado;  El mago; La ansiedad perfecta; Las encantadas; El despertar de Samoilo i El libro de los seres alados.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2