Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


Micaela Serrano presenta ‘No dejes de ser lluvia’
24/1/2012Jordi Elías, Micaela Serrano, Inma Arrabal (Foto:Carme Esteve)
 
Micaela Serrano va presentar el seu poemari No dejes de ser lluvia (Parnas Ediciones) a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès, acompanyada de la poeta Inma Arrabal, de l’il·lustrador i escriptor Jordi Elías i de l'editora Amalia Sanchís.

El contingut de No dejes de ser lluvia està expressat al pròleg, escrit per Cristina Bergoglio: “Aquest llibre és pluja i la pluja és victòria, és esclat, és netedat. Aquest llibre t’omplirà d’aquesta vibració de romanç. D’aquesta dolçor que és necessària en el viure per a construir el teu dia viciat amb la passió de saber que mai no has de deixar de ser pluja. Deixa que Micaela et plogui des del seu càntir més ebri de sentiments. Mai no deixis de ploure’t, diu amb el seu llibre Micaela, perquè només quan ets com la pluja, obert a tots, compassiu amb tota la vida…la terra de l’amor floreix per a tu”.

Micaela Serrano és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. Ha publicat el poemari Vientos azules, i alguns dels seus poemes a les revistes Thesaurus i Entorn. Participa a diferents tallers d’escriptura creativa, col·labora habitualment a la Fundació Espejo de Viladecans, és sòcia fundadora de l’associació Anceo i membre integrant del grup literari El laberinto de Ariadna. Forma part de l’antologia 10 años de poesía, del Laberinto de Ariadna, i de Siete voces para una misma palabra, la poesía, antologia d’Anceo.


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2