Dilluns, 20 de maig de 2024Castellano  


Laura Gómez Palma i Walter Cassara presenten els seus llibres a l’ACEC
7/2/2012Laura Gómez Palma, Walter Cassara, Carlos Zanón i Rodolfo Häsler (Foto:Carme Esteve)
 
Laura Gómez Palma va presentar Fin de Gira i Walter Cassara Nostalgia y otros poemas, acompanyats per Carlos Zanón i Rodolfo Häsler, en un acte que va organitzar l’ACEC a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès. Els dos poemaris han estat publicats per Editorial Huesos de Jibia.

Laura Gómez Palma (Buenos Aires, Argentina, 1970) és músic i poeta. A l’Argentina va formar part de grups com Man Ray i Sueter. A Espanya ha treballat, en la seva faceta musical, amb artistes com Amaral, Coque Malla i Loquillo. Ha publicat Llamarse Abril (2005); Desde el agua (2008) i Fin de gira (2011). Alguns dels seus poemes s’inclouen al llibre col·lectiu La República de la imaginación (2009) i d’altres s’han publicat a les revistes literàries Turia (Espanya) i Hablar de poesía (Argentina).

Walter Cassara (Buenos Aires, Argentina, 1971) va estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat de Buenos Aires. És poeta, narrador, traductor i crític. Les seves col·laboracions han aparegut a diferents mitjans especialitzats de l’Argentina, com els suplements culturals Radar libros del diari Página 12 i ADN de La Nación; el diari Tiempo Argentino; i les revistes literàries Hablar de poesía i Diario de poesía. També imparteix tallers d’escriptura a diferentes centres. Ha publicat Juegos Apolíneos (1998); Rígida Nieve (2000); El paseo del ciclista (2001); Máquina de trinar (2007) i Nostalgia y otros poemas. Antología personal (2011). El seu llibre d’assaig El oído del poema (Bajo la luna, 2011) ha estat guardonat amb el Primer Premi del Fons Nacional de les Arts, Argentina, 2010.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2