Dimarts, 18 de juny de 2024Castellano  


'Naranjo amargo', de Zamir Bechara
20/4/2012Zamir Bechara (Foto:Carme Esteve)
 
L'ACEC va acollir la presentació del llibre de Zamir Bechara Naranjo amargo (Ediciones Carena), un poemari sobre el dolor que causa la pèrdua de la persona estimada. José Membrive va ser l'encarregat de presentar l'autor i la seva obra.

"De la mateixa manera que el taronger amarg, nom comú del citrus aurantium, és un arbre de valor ornamental els fruits del qual tenen una saborosa polpa àcida o amarga i un color taronja intens quan madura, aquest poemari destil·la un profund sentiment d'amargura molt proper a l'elegia" (Ediciones Carena).

Zamir Bechara (Colòmbia, 1957) es va doctorar en Llengua i Literatura Hispàniques a la Universitat de Barcelona. Des de llavors, combina la docència amb la creació literària i amb la investigació filològica, especilment centrada en la literatura de l'Amèrica Hispànica i del Segle d'Or espanyol. A Peter Lang Verlaag (Frankfurt, 1977) publica un llibre de referència especialitzat sobre la poesia colombiana dels segles XVI-XVIII. Pel que fa a la creació literària, la seva primera novel·la Diario de un viejo terminal (Editorial Baile del Sol, 1997), un llibre de contes; Mad Bed o los horrores de la cama (en premsa); i el seu poemari Desayuno de tedios con café y azucar (Editorial Acidalia, 2007), són les seves obres més recents.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2