Dissabte, 15 de juny de 2024Castellano  


Arriba la Festa de la Poesia a Sitges
5/6/2012Poetes convidats a la Festa de la Poesia (Foto:)
 
Jordi Pàmias, Meritxell Cucurella-Jorba, Josep Pedrals, Rosa Font, Vicenç Llorca, Jordi Valls i Rodolfo Häsler són els set poetes convidats en la sisena edició de la Festa de la Poesia a Sitges, que se celebrarà del 15 al 17 de juny de 2012.

La Festa de la Poesia a Sitges, ideada i dirigida pels dos poetes sitgetans Cèlia Sànchez-Mústich i Joan Duran, convida cada any set poetes cabdals de la literatura catalana i organitza un seguit d’actes, amb els autors com a protagonistes, però amb la intenció d’involucrar-hi tot el poble.

La rebuda dels poetes, com cada any, es farà a la plaça de l’estació amb una banda de música i una cercavila pels carrers. Entre els diversos actes que es faran durant el cap de setmana, cal destacar l'espectacle poètico musical a càrrec de la jove cantant Anna Roig i L'ombra de ton chien, que se celebrarà al Palau Maricel divendres 15 de juny, a les 22.30h; i l'espectacle d'ombres xineses "Captura d'ànimes", un format teatral basat en la personalitat de cada un dels poetes homenatjats (dissabte 16 de juny, a les 19.30 hores). L’acte de cloenda se celebrarà dissabte a la nit, als Jardins del Retiro, on els set poetes convidats llegiran els seus poemes i la cantant i actriu Mone i el seu guitarrista Pau Figueres interpretaran algunes de les cançons predilectes de cada poeta.

L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, entre d’altres entitats, col·labora en l'organització de la Festa de la Poesia a Sitges.

Programa en PDF.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2