Divendres, 24 de maig de 2024Castellano  


L’ACEC renova la seva pàgina web
28/11/2008


L’ACEC està enllestint el seu nou portal a Internet (http://www.acec-web.org), amb l’objectiu de crear un nou canal de comunicació al servei de l’associat, que potenciarà especialment l’actualitat en les informacions i la difusió de l’entitat i les activitats i prestacions que ofereix.

La característica principal del web de l’ACEC és que està concebuda com una eina per als socis, que hi podran consultar, amb una actualització diària dels seus continguts, les notícies que més els poden interessar, els serveis que els ofereix l’entitat i les activitats que es realitzen. En aquest sentit, el web incorpora nous recursos com vídeos d’alguns dels actes de l’entitat, major difusió informativa i noves prestacions als socis.

Alhora, l’ACEC també ofereix als seus associats la possibilitat d’estar presents a Internet a través de la creació d’un bloc propi per a aquells autors que ho sol·licitin. En aquest sentit, dins l’apartat Blocs d’autors, els socis podran crear el seu propi espai amb tota la informació que vulguin donar a conèixer sobre la seva obra i la seva activitat literària.

El portal de l’ACEC aposta clarament per un disseny modern però molt funcional, que aprofiti la immediatesa de la xarxa per a guanyar actualitat, fer ressò de totes les tasques que l’entitat realitza i mantenir informats als sues autors de totes les qüestions que els interessen com a escriptors.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2