Dissabte, 22 de juny de 2024Castellano  


L'obra d'Edgar Allan García
28/6/2012Sandy García, Edgar Allan García i Pura Salceda (Foto:ACEC)
 
L'ACEC va organitzar un acte per a conèixer i aprofundir en l’obra de l’escriptor Edgar Allan García Rivadeneira. Sota el títol “Poemes i micro-contes de la fi del món', l'acte va comptar amb la participació de la poeta madrilenya Sandy García, que va introduir l'autor.
 
Edgar Allan García (Guayaquil-Equador, 1958) ha ocupat càrrecs importants al seu país, entre els quals el de president de la Fundació Jorge Icaza, viceministre de Cultura, president del Consell Nacional de Cultura i director de Cultura del municipi de Quito.

Al llarg de la seva trajectòria com a escriptor, ha publicat 39 obres, entre assaigs, poemaris, contes i llibres de literatura infantil i juvenil. A més, és coautor de 8 llibres i la seva obra està inclosa a diverses antologies.Ha guanyat premis nacionals i internacionals en diferents gèneres literaris: l'Ismael Pérez Pazmiño (contes), en tres ocasions el Darío Guevara Mayorga (literatura infantil), en dues ocasiones la Bienal de Cuenca (poesia), el Plural (conte), el Pablo Neruda (poesia) i el Mantra (conte), entre molts d'altres.

Consulteu la seva bibliografia.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2