Dimarts, 25 de juny de 2024Castellano  


La Flemish-Dutch House de Buren convida els socis de l’ACEC a participar al projecte CityBooks
25/7/2012(Foto:)
 

La Flemish-Ducth House de Buren (la Casa Flamenco-Holandesa de Buren) ha convidat els socis de l’ACEC a adherir-se al projecte CityBooks. La iniciativa, que compta amb el suport de la Unió Europea, consisteix en organitzar viatges per a escriptors, fotògrafs i cineastes a ciutats del continent que no siguin gaire conegudes per al gran públic.

A canvi d’una estada parcialment subvencionada, els participants en el projecte es comprometen a traduir les experiències viscudes en aquelles ciutats en contes, assaigs, poemes, àlbums de fotos o curtmetratges. El material recopilat es remunerarà i, a la vegada, es publicarà a la pàgina web de CityBooks. Els associats de l’ACEC interessats en participar-hi s’han de posar en contacte amb la secretaria de l’entitat.

La Flemish-Dutch House de Buren és una organització cultural de Brussel·les fundada l’any 2004 pels governs de Flandes i Holanda. L’entitat organitza debats, lectures i trobades sobre art, cultura, ciència i política dels Països Baixos així com de la resta de territoris europeus.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2