Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


El nou poemari de Josep Anton Soldevila, impregnat per un llenguatge sensual
5/10/2012(Foto:Carme Esteve i Pla)
 

La Sala Josep Maria de Segarra de l’Ateneu Barcelonès ha acollit la presentació del poemari Des del desert, escrit pel soci de l’ACEC Josep Anton Soldevila. El llibre connecta directament amb el seu anterior poemari, El llibre dels adéus, una introspecció en què l’autor assumeix absències i renúncies vitals en una mena de combat en defensa de la pròpia vida.

La presentació del llibre ha comptat amb la presència d’Amàlia Sanchís, de l’editorial in-VERSO, i de Miquel-Lluís Muntané, autor del pròleg, que ha remarcat “l’estil nu i desprovist d’ornaments superflus” de Soldevila. Muntané ha estat acompanyat per l’escriptora Cèlia Sánchez-Mústich, que ha repassat les característiques principals del l’obra i el seu autor. Entre altres coses, ha destacat “el llenguatge sensual i oníric del llibre, que evoca –com suggereix el propi títol– el desert”.

Sánchez-Mústich també ha llegit alguns versos del poemari Des del desert per remarcar-ne dues de les constants que considera indestriables: “la conversió d’elements d’aparença negativa en eines per a la supervivència emocional i l’habilitat del jo poètic per situar-se sempre en un punt que és –al mateix temps– immobilitat i camí, desert i bosc, distància i fusió, destinació i origen”.

Josep Anton Soldevila és llicenciat en Ciències Econòmiques i màster en Desenvolupament de Recursos Humans. Algunes de les seves publicacions més destacades són Les paraules que no has après a dir, Cendres blanques, Últim refugi o Poesia recollida. A part de l’ACEC, Soldevila també forma part del Cercle Artístic de Sant Lluc i l’Academia Iberoamericana de Poesía.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2