Divendres, 14 de juny de 2024Castellano  


López Aranguren destapa l’especulació alimentària en el seu últim llibre
10/12/2012(Foto:Carme Esteve i Pla)
 

L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC) va acollir, el passat 3 de desembre, la presentació del llibre El negocio del hambre. La especulación con alimentos, de Felipe López Aranguren. L’acte va aplegar al voltant d’unes seixanta persones, que van poder seguir in situ alguns dels aspectes que analitza l’obra: uns negocis agroalimentaris cada vegada més subjugats als interessos de les grans multinacionals i un planeta amb problemes globals com la pesca, els biocombustibles o els transgènics.

De fet, segons el mateix López Aranguren, el llibre és fruit d’un treball d’investigació per desvetllar l’especulació en borsa de certs inversors de futurs. Un fet que l’autor contraposa amb alternatives proposades des del moviment de sobirania alimentària.

La presentació també va comptar amb la presència d’Antoni Barbarà, que va explicar que el gran defecte d’aquest llibre és “que s’entén”. Barbarà va destacar el gran volum d’informació que recull l’obra i va recordar “la idoneïtat de la seva publicació en moments de crisi com els actuals”.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2