Dimarts, 18 de juny de 2024Castellano  


L’ACEC celebra eleccions per renovar parcialment la Junta
21/3/2013(Foto: HM)
 

Dimarts 9 d’abril, coincidint amb l’assemblea general de l’ACEC, tots els socis de l’entitat estan cridats a les urnes per renovar nou dels tretze càrrecs que actualment integren la Junta Directiva. Els assistents podran exercir el seu dret a vot dipositant una papereta en la qual hauran de marcar, com a màxim, nou dels deu candidats que s’han presentat en aquests comicis: Carmen Borja, Ada Castells, Ricardo Fernández, Valentí Gómez i Oliver, Sònia Hernández, Gabriel Hormaechea, Jaume C. Pons Alorda, Pura Salceda, Josep Anton Soldevila i Albert Tugues. Els nou que obtinguin més vots són els que formaran part de la nova Junta durant els propers quatre anys.
 
Per facilitar la participació i la pluralitat d’aquesta renovació de la junta, tots els associats que no puguin assistir a l’assemblea general també tindran l’opció de votar per correu. En aquest cas, hauran de fer servir la papereta i els dos sobres que rebran als seus domicilis. En el primer, sense remitent ni identificació, hi hauran de posar la papereta de vot. En el segon, que sí que serà franquejat, s’hi posarà el primer sobre i cada autor s’identificarà com a tal al remitent, per tal de tenir un millor control del cens de votants.
 
Amb motiu d’aquesta renovació parcial de la junta, el web de l’ACEC ha obert un espai especial dedicat a les eleccions perquè tots els socis puguin consultar qui són els deu candidats que s’hi presenten. Cadascun d’ells ha elaborat una petita explicació en què repassen dades biogràfiques, trajectòria literària i opinions sobre el paper que ha de tenir una entitat com l’ACEC en defensa dels autors en els temps actuals.

Ordre del dia de l'assemblea general

1. Lectura i aprovació, si procedeix, de l'acta de l'assemblea anterior.
2. Memòria del president.
3. Rendició de comptes de l'exercici 2012.
4. Presentació dels pressupostos pels serveis i activitats de l'exercici 2013.
5. Temes arribats a secretaria, precs i preguntes.
6. Eleccions per la renovació bianual i parcial de la junta directiva.

Consulta l'apartat especial dedicat a les eleccions   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2