Dimarts, 25 de juny de 2024Castellano  


CEDRO convida escriptors i editors a protestar conjuntament contra la reforma de la LPI
8/4/2013(Foto: HM)
 

El Centro Español de Derechos Reprográficos (CEDRO) ha demanat a les associacions d’escriptors i d’editors de tot l’Estat, com l’ACEC, que s’adhereixin a la protesta que vol formalitzar contra la reforma de la Llei de Propietat Intel·lectual impulsada pel govern central. L’entitat està convençuda que una reclamació conjunta d’autors i editors tindrà més força que no pas si cada col·lectiu manifesta la seva opinió per separat.
 
Actualment, CEDRO està preparant les al·legacions contra aquest avantprojecte de reforma de llei, que s’hauran de lliurar al Ministerio de Educación, Cultura y Deporte abans de dimecres 17 d’abril. Els eixos de la seva petició es fonamenten en quatre punts clau: l’ampliació del límit als drets de propietat intel·lectual en l’àmbit educatiu, reducció del concepte de còpia per a ús privat, gestió col·lectiva i pirateria digital.
 
Totes les associacions d’escriptors i d’editors que ho sol·licitin rebran una còpia d’aquest document perquè puguin estudiar-lo, així com les instruccions pertinents per fer-lo arribar al ministre José Ignacio Wert.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2