Dimecres, 19 de juny de 2024Castellano  


La Setmana de la Poesia aposta per la interconnexió entre literatura i societat
8/5/2013(Foto: TO)
 

La Setmana de la Poesia de Barcelona 2013 dóna el tret de sortida avui dimecres, 8 de maig, amb els Jocs Florals i altres actes literaris repartits per diferents espais emblemàtics de la ciutat. Un dels actes de major relleu és el batejat com a Espriuans, en què diversos esriptors catalans presentaran un memorial sobre Salvador Espriu per commemorar el centenari del seu naixement. L’acte, que s’iniciarà avui a les 21.30 hores al Museu Frederic Marès, comptarà amb la participació del president de l’ACEC, Miquel de Palol, i d’altres figures rellevants de les lletres catalanes, com Joan Margarit, Marta Pessarrodona, Enric Vicent Sòria o Vicenç Villatoro.
 
Els directors de la Setmana de la Poesia de Barcelona, Sam Abrams i Ernest Farrés, han explicat que la programació del certamen d’enguany “vol potenciar la interconnexió entre la societat, els seus poetes i el món del llibre”. Una aposta clara perquè la capital catalana esdevingui l’escenari d’un acurat ventall de recitals, trobades, concerts i conferències dels creadors catalans i, alhora, de destacades figures internacionals del món de l’edició, la traducció, la crítica literària, la música i la literatura a través d’Internet.

A més de Palol i Pessarrodona, la Setmana de la Poesia suma entre els seus participants altres socis de l’ACEC, com són David Castillo, Cèlia Sánchez-Mústich i Vinyet Panyella, entre d’altres.

Consulta el programa d’activitats   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2