Dimarts, 18 de juny de 2024Castellano  


Els Titulars Digitals estrenen nova estructura
5/7/2013(Foto: Hydra Media)
 

Els Titulars Digitals, que diàriament emet i difon l’equip de l’ACEC, han canviat aquesta setmana la seva estructura. El nou format està plantejat per àrees temàtiques, amb la finalitat que els usuaris puguin triar amb major facilitat les notícies, articles i reportatges en funció dels seus interessos de lectura.

El nou disseny dels Titulars està estructurat sobre les següents àrees temàtiques: Drets d’autor, Activitat literària, Món editorial, Hàbits de lectura, Llengües catalana i castellana, i Entrevistes i opinió. Aquests sis ítems agrupen els enllaços als articles corresponents dels webs i blogs seleccionats a diari en funció de l’actualitat i els seus continguts. Cada apartat agrupa els titulars corresponents segons un criteri d’importància; és a dir, independentment del seu idioma o la procedència del mitjà.

Fins ara, els Titulars Digitals estaven estructurats seguint criteris convencionals. El primer bloc incloïa les informacions dels webs dels diferents diaris catalans i espanyols ordenats segons el seu OJD o impacte quantitatiu. El segon bloc mostrava enllaços a blogs i espais digitals, mentre que el tercer presentava els titulars dels diaris internacionals.

El nou ordre dels Titulars pretén prioritzar els articles segons el seu contingut i que el seu ús sigui més pràctic entre els usuaris, que, d’aquesta manera, poden seleccionar el que busquen segons els seus interessos. Els Titulars Digitals són una de les eines de difusió i informació que l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya posa a disposició dels seus socis, que els reben diàriament a través del correu electrònic. Es tracta d’una de les iniciatives de major antiguitat de l’Associació, que realitza ininterrompudament (llevat de cada mes d’agost) des de 2002.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2