Dimecres, 7 de juny de 2023Castellano  


La Setmana del Llibre en Català premiarà la trajectòria literària de Pep Albanell
3/9/2013(Foto: L'Illa dels Llibres)
 

La 31a edició de la Setmana del Llibre en Català arrenca aquest divendres a la plaça de la Paraula de Barcelona amb una programació variada –presentacions, debats, lectures i concerts– i per a tots els públics. Durant deu dies, del 6 al 15 de setembre, la Setmana serà l’epicentre literari i editorial del país, amb la presència de 64 expositors, 49 editorials, 13 llibreries, una distribuïdora, la Institució de les Lletres Catalanes i un macroquiosc de 100 metres quadrats en el qual s’hi podrà trobar una mostra de més de 300 capçaleres editades en llengua catalana.

La capacitat de convocatòria creixent del certamen es completarà amb la participació de més d’un centenar d’escriptors, entre els quals hi haurà socis de l’ACEC com Miquel de Palol, president de l’Associació; Carme Riera, recent guanyadora del Premi José Luis Giménez-Frontín; el poeta i assagista Hèctor López-Bofill; o la poeta Cèlia Sánchez-Mústich.

De tots els autors convidats, qui s’endurà un protagonisme accentuat serà Pep Albanell, que rebrà el Premi Trajectòria en reconeixement a una obra literària a favor de la cultura catalana. Precisament, el guardó es lliurarà dijous 12 de setembre, l’endemà de la Diada Nacional de Catalunya, a les 19.30 hores, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Més enllà de donar visibilitat a les editorials, llibreries i publicacions que potencien els continguts en català, la Setmana del Llibre també serà un espai de trobada per conèixer les darreres novetats literàries i noves eines per fomentar la lectura entre la població.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2