Dijous, 2 de febrer de 2023Castellano  


Ressaltar la importància del sector editorial, principal objectiu de Liber 2013
2/10/2013(Foto: Periodistas.es)
 

La Feria Internacional del Libro Liber, el certamen professional més important del sector editorial en castellà, se celebra aquesta setmana a la Casa de Campo de Madrid. La principal novetat d’aquest any és el saló Liberatura, un espai obert al públic en general en el qual els visitants podran interactuar cara a cara amb els seus escriptors favorits.

Amb Xile com a país convidat, Liber arranca la seva 31a edició amb l’objectiu d’analitzar i debatre els reptes i les oportunitats que envolten el món del llibre avui en dia. Els organitzadors i els inscrits en el certamen volen transmetre a la societat la importància econòmica, social i cultural que té el sector editorial en qualsevol país. 

Liber 2013 comptarà amb la participació de 450 empreses –un 40% de les quals són internacionals– i més de 350 compradors de tot el món. Aquest any, a més, l’apartat digital també estarà present amb un programa concret ubicat al Córner Digital, on les empreses especialitzades en la comercialització, mercadotècnia i demès serveis exposaran els seus productes.

Segons l’Informe de Comercio Exterior que publica la Federación de Cámaras del Libro (FEDECAL), les exportacions editorials espanyoles van arribar als 527’34 milions d’euros el 2012, el que representa un increment del 4’1%. A nivell estatal, però, la facturació de llibres va baixar fins als 2.471’49 milions d’euros, un 10’9% menys que l’any 2011.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2