Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Un soci de l’ACEC participa en el primer projecte transmèdia de l’Estat
17/10/2013(Foto: Tòrax)
 

El soci de l’ACEC Rubén García Rebolledo ha participat en el primer projecte cultural transmèdia que es realitza a l’Estat espanyol. Es tracta de la pel·lícula Panzer chocolate, que es complementa amb una novel·la, un còmic i un videojoc per a mòbils. García Rebolledo s’ha encarregat de la novel·la, que ha escrit en paral·lel amb Pep Garrido, Gemma Dunjó i Robert Figueras, autors del guió cinematogràfic. 

L’objectiu del projecte és que els espectadors puguin interactuar amb el film des d’abans d’anar-lo a veure al cinema, durant la seva projecció i fins i tot quan aquesta ja s’hagi acabat. De fet, gràcies a una aplicació instal·lada al telèfon mòbil mitjançant un codi QR, els usuaris no només podran intercanviar opinions amb els protagonistes de la pel·lícula, sinó que també tindran la possibilitat d’escollir un final alternatiu a través del videojoc. A més, per als més creatius, la novel·la de Rubén García té fins a cinc finals diferents. 

Panzer chocolate s’estrenarà oficialment el proper 22 de novembre al Festival Internacional de Cine de Gijón, tot i que el tràiler ja s’ha projectat aquesta setmana al Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La trama narra com un grup de joves arqueòlegs que busca relíquies nazis als pirineus acaba accidentalment en una base clandestina del Tercer Reich en la qual encara s’utilitzen les Panzer Chocolates, les rajoles de xocolata untades amb metamfetamines, com les que Adolf Hitler donava a les seves tropes.

La pel·lícula, que compta amb 1’5 milions d’euros de pressupost, té el mateix equip tècnic que el d’altres thrillers exitosos fets a Catalunya, com és el cas de REC o El cuerpo. Per la seva part, el repartiment l’encapçalen Ariadna Cabrol, Asha Mendel Brookes, Berta Solà, Geraldine Chaplin, Iria Esteller, Josep Seguí, Luka Peros, Mark Schardan, Melina Matthews, Richard Felix i Tony Corvillo.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2