Dijous, 2 de febrer de 2023Castellano  


Isidro Garrido i Jordi Navarro protagonitzen una nova sessió d'El Laberinto de Ariadna
22/10/2013(Foto: El Laberinto de Ariadna)
 

No només de poesia s’alimenten les persones que integren El Laberinto de Ariadna. Per la seva tertúlia hi han passat narradors de tota índole, algun premi Planeta, algun Nadal o, simplement, algun novel·lista que –sense estar premiat– els hi agrada. A tots, sense excepció, els hi ofereixen la seva aula perquè comparteixin amb ells les seves històries. El divendres 18 d’octubre va ser un dia d’aquests: dos magnífics escriptors, simpàtics i propers. Una altra tarda de les que, com sol dir-se, fan afició. En aquesta ocasió, amb Jordi Navarro (autor de Las cinco muertes del barón airado) i amb Isidro Garrido (autor de Los crímenes de Matarraña).

Jordi Navarro és llicenciat en Història Medieval per la Universitat de Barcelona. Va treballar a la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels fins l’any 1992, quan va canviar “el típic silenci de les biblioteques pel soroll de les aules de secundària”. A l’actualitat, després de passar per diversos centres, està a l’IES Josep Lluís Sert de la seva població natal. I és que la seva vinculació amb Castelledels és especial. Ha publicat diversos estudis històrics sobre el municipi  i forma part del Grupo Literario ALGA.

També natual de Castelldefels, Isidro Garrido va començar a escriure “per prescripció facultativa en una etapa de molt estrès”. Gairebé se adonar-se’n, es va trobar amb cinc novel·les escrites. Totes elles, de temàtica policial, la seva gran especialitat. Garrido entén que la novel·la negra “et permet criticar el poder i posar-te amb l’ordre establert”. Dos factors que, “en aquests moments, són més necessaris que mai”.    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2