Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Es publiquen les bases del Premio Internacional Barcarola de Poesía y Cuento
30/10/2013(Foto: HM)
 

L’organització del Premio Internacional Barcarola de Poesía y Cuento ja ha publicat les bases legals de la seva 29a edició. El certamen literari, organitzat per l’Ayuntamiento de Albacete, és un dels més reconeguts de Castilla – La Mancha i compta entre els seus promotors amb el pintor, escriptor i soci de l’ACEC Antonio Beneyto, que també ha estat l’autor del cartell oficial.  

Els interessats en participar-hi han de presentar un conte o una poesia de temàtica lliure que sigui original, inèdita i redactada en llengua castellana. La dotació del premi és de 2.500 euros en la modalitat de poesia i de 1.500 en la de conte. A més, la creació literària premiada en la categoria poètica serà publicada per una editorial d’àmbit estatal, mentre que el conte guanyador apareixerà a la revista Barcarola.

Els participants d’ambdues modalitats hauran de lliurar les seves obres amb un pseudònim, i només en podran presentar una per cada categoria. Pel que fa els formats, les poesies hauran de ser d’entre 500 i 1.000 versos. En el cas dels contes, aquests no podran sobrepassar els 6 folis. Tota la informació addicional es pot consultar a les bases del concurs. La data límit per presentar-hi un treball és el dijous 5 de desembre.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2