Diumenge, 25 de setembre de 2022Castellano  


Escriptors en Xarxa analitza les eines de promoció digital
22/11/2013(Foto: HM)
 

La comunicació de continguts i les estratègies de promoció i utilització de les xarxes socials va protagonitzar la segona trobada del grup d’Escriptors en Xarxa, celebrada el passat dimarts a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès. Aquest nou col·lectiu, de caràcter obert i en procés de formació, està coordinat per Ricardo Fernández i pretén agrupar els socis de l’ACEC interessats en les estratègies, eines i processos de difusió digital. 

La trobada tenia per títol “Com comunicar els nostres continguts?” i, a més, de Ricardo Fernández, que va actuar com a moderador, va comptar amb la participació de Santi Terraza (Hydra Media) i Vicenç Botella (Atreides House). El primer va centrar la seva intervenció en l’exposició i disseny d’estratègies de promoció literària i en el bon ús de les xarxes socials com a eina de suport. Terraza va subratllar la necessitat que els autors que vulguin ser a l’entorn 2.0 per a donar a conèixer les seves obres, relats o reflexions disposin d’un programa prèviament pautat, que respongui a criteris definits: “és important utilitzar cada xarxa amb la regularitat necessària, allunyat d’abusos i fent servir el llenguatge i el mètode més apropiat per a cada cas”. 

Per la seva part, Vicenç Botella va centrar la seva exposició en la utilització de Mail Chimp com a eina de difusió de novetats dels blogs i webs dels autors. Botella va fer una classe pràctica per a que els assistents poguessin seguir les pautes bàsiques d’obertura d’un compte d’aquesta exitosa plataforma d’enviament massiu de correus electrònics a adreces seleccionades.

La trobada va comptar amb una alta participació: més de trenta autors amb perfils i coneixements de l’entorn digital variats van assistir a la cita i van tenir l’oportunitat d’exposar necessitats i dubtes i dialogar entorn les actuacions més apropiades per a cada cas. El grup convocarà reunions periòdiques i obrirà un espai al web que pugui agrupar documentació sobre aquesta matèria, amb l’objectiu que esdevingui un suport útil als associats.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2