Divendres, 30 de setembre de 2022Castellano  


El Premi de Traducció Ángel Crespo es lliura dimecres 11 de desembre
5/12/2013(Foto: Biografías y Vidas)
 

El nom del guanyador de la setzena edició del Premi de Traducció Ángel Crespo es donarà a conèixer el proper dilluns 9 de desembre i es lliurarà dos dies després en el marc de la Nit de l’Edició. Els membres del jurat, entre els quals hi ha professors de les facultats de Traducció catalanes, han de seleccionar la millor obra literària traduïda al castellà que s’hagi publicat per primera vegada a Catalunya entre l’1 de gener i el 31 de desembre de l’any 2012. 

Els treballs presentats podien ser de qualsevol gènere literari (poesia, narrativa, teatre o assaig), però havien de partir obligatòriament del català, el gallec, el portuguès, l’italià, el francès, l’anglès o l’alemany. L’autor del títol guanyador s’endurà 3.000 euros de premi.

L’acte tindrà lloc dimecres 11, a partir de les 19 hores, a l’Auditori de la Pedrera, a Barcelona, durant la Nit de l’Edició. Per primer cop, el Premi Ángel Crespo s’entregarà en aquest acte, que aplega representants del món editorial i literari del país. El Premi de Traducció Ángel Crespo –en memòria del cèlebre i brillant traductor, traspassat el 1995– està convocat i promogut pel Gremi d’Editors de Catalunya i l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2