Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


La BCNegra 2014 arrenca amb més activitats i presentacions que en edicions anteriors
LÍDIA PENELO30/1/2014

Els autors Rosa Ribas, Gemma Lienas, Carlos Zanón, Andreu Martín, Álvaro Colomer i Sergio Vila-Sanjuán, tots ells socis d'ACEC, participen en la trobada de novel·la negra que es celebra del 30 de gener al 8 de febrer.

Els autors Rosa Ribas, Gemma Lienas, Carlos Zanón, Andreu Martín, Álvaro Colomer i Sergio Vila-Sanjuán, tots socis d'ACEC, participaran en la BCNegra d'enguany, que tindrà lloc del 30 de gener al 8 de febrer. 

El dilluns 3 de febrer, a les 17 h, Rosa Ribas i Jordi Sierra i Fabra intervindran en la taula rodona sobre La Barcelona gris, fosca i trista dels anys cinquanta, convocada a La Capella (c/ de l'Hospital, 56), i comptarà també amb els historiadors José Fernando Mota i Javier Tebar.

El dimarts 4 de febrer, a les 17 h, Gemma Lienas participarà a la taula rodona Violència contra les dones que tindrà lloc a La Capella, acompanyada de l'escriptora Isabel-Clara Simó i la productora cinematogràfica i escriptora Verónica Vila-Sant-Joan. El mateix dimarts, a les 19.15 h, i també a La Capella, serà el torn del col·loqui protagonitzat per l'escriptor Carlos Zanón, la periodista Rosa Mora, la crítica literària i escriptora Lilian Neuman, i  les escriptores Dolors Rodó i Teresa Solana.

El dimecres 5 de febrer, a les 16 h, Andreu Martín intervindrà en la xerrada  Ciberdelicte. Entabanades Clàssiques i estafes Noves a Temps d' Internet, que també tindrà l'escenari de La Capella i estarà moderada per Álvaro Colomer. En aquesta xerrada també hi participaran Isidro Ordás, inspector en cap de la Secció d'Investigacions Tecnològiques a Catalunya de la Policia Nacional, i el periodista i escriptor Joan Pau Cardenal.

Dijous 6 de febrer, a les 17 h , Andreu Martín participarà en el col·loqui  La ficció és una mentida. La veritat necessita els mentides, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (c/Valldonzella, 12). El mateix dijous, a les 19h, es lliurarà el IX Premi Pepe Carvalho a Andrea Camilleri al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. 

Com a cloenda d'aquesta trobada de novel·la negra, i per seguir la tradició, el dissabte 8 de febrer Musclos i signatures, la trobada informal entre els autors i els lectors del gènere negre a la llibreria Negra i Criminal de Paco Camarasa. 


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2