Divendres, 7 de maig de 2021Castellano  


L'editorial Rosa Cúbica a l'Arts Libris
Lídia Penelo17/4/2014(Foto:)
 

L'editorial Rosa Cúbica ha iniciat una nova etapa, en la qual destaca un web renovat que permet la venda on-line del seu catàleg. Un catàleg que integra les col·leccions Revista de poesía -origen d'aquest projecte editorial, a la fi dels anys 80, fundat per Victoria Pradilla i Alfonso Alegre Heitzmann-, així com La forma de la luz, Mar adentro i Aunque es de noche.

Una altra de les novetats d'aquesta editorial és la creació de la seva pàgina oficial de Facebook, https://www.facebook.com/rosacubica, en la qual informaran de les seves novetats i que permetrà una comunicació més fluïda amb els seus lectors.

Del 23 al 27 d'abril, Rosa Cúbica estarà present a Arts Libris, la Fira Internacional de l'Edició Contemporània, que tindrà lloc a l'Arts Santa Mònica de Barcelona i que comptarà amb 100 editors de llibres d'art, fotografia i disseny. Els horaris de la fira són el dimecres 23, de 13 a 21h, i del dijous 24 al diumenge 27, d'11 a 21 h.

Rosa Cúbica ha intentat sempre, des d'una vocació fonamentada en la poesia, dialogar amb les arts plàstiques. Una mostra d'això és el número 0 de la 'Revista de Poesia', que s'obria amb uns poemes de Paul Klee. En el seu últim llibre publicat, 'Los grandes almacenes' (2013), la poesia de David Huerta dialoga amb la pintura de Frederic Amat.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2