Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Lectura de la poeta argentina Tamara Kamenszain
Edgardo Dobry19/6/2014(Foto:)
 
Tamara Kamenszain, una de les veus poètiques més importants de l'Argentina actual, va oferir una lectura a l'Aula dels Escriptora de l'ACEC el 17 de juny. Kamenszain va publicar en 2012 la seva obra poètica reunida sota el títol de La novela de la poesía (Buenos Aires, Adriana Hidalgo editora), llibre que va ser guardonat amb el premi al millor volum de l'any per la Fira del Llibre de Buenos Aires, una de les més importants del món de parla hispana. 

En la seva lectura, Kamenszain va dir que intentaria justificar el títol d'aquest llibre, aquesta novel.la de la poesia, mostrant com, en la seva obra, els assumptes es van embastant i establint gots comunicants, més enllà dels canvis de registre que poden apreciar-se al llarg d'una obra que cobreix quatre dècades de treball. També, va oferir una mostra d'un llibre encara inèdit, en el qual, en efecte, es recullen alguns fils de la seva escriptura anterior, sobretot de La casa grande (1986), llibre que la pròpia Kamenszain va definir com de “l'època dura del neobarroco”.

Van presentar l'acte Esther Zarraluki i Edgardo Dobry, els qui van assenyalar el privilegi que suposava tenir, a Barcelona, l'ocasió d'escoltar una lectura de Tamara Kamenszain. Dobry va assenyalar el lloc destacat de Kamenszain dins d'una generació extraordinàriament talentosa de poetes argentins, mentre que Zarraluki va posar en relleu la importància que significava per als poetes espanyols parar esment a la riquesa i la intensitat de la poesia llatinoamericana.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2