Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


El divendres 17 d'octubre, Marina Oroza, poeta, escritora, actriz i performer, serà la convidada d'El Laberinto de Ariadna
ACEC10/10/2014(Foto:MO)
 
L'obra poètica de Marina Oroza (poeta, escriptora, actriu i performer) adquireix tota la seva dimensió en viu. El seu corpus poètic ha anat desplegant-se com un horitzó de clars en els boscos de l'ànima, la memòria i la identitat, amb màgiques i íntimes cadències. Animada pel mateix magma fosc i poderós que reflecteix la seva escriptura, com recitadora compon una litúrgia per explorar la presència i l'acció, el silenci i la poesia directa. Somnàmbula, interpreta el que és real. En l'embull silenciós d'una escolta plena de matisos, atrapa versos telepàtics amb un caçapapallones multidisciplinari.

Ha publicat els poemaris Pulso de Vientos (1997), Así quiero morir morir un día (2005) y La Chimenea de Duchamp (2013). Va editar un CD,  Mirabilia (2004, poemes seus musicats per Gemma Hassen-Bey) y un DVD de l'actuació Dissección poética en público III en el Festival Escena Contemporània Madrid 2006, realitzat per Javier Marquerie. Alguns dels seus textos han estat també inclosos en diverses antologies, com a Poetas en Blanco y Negro d'Amalia Iglesias, entre unes altres, i editats en revistes i altres publicacions. Els seus poemes han estat traduïts al català i a l'anglès.

Aula dels Escriptors, 5a planta Ateneu Barcelonès
Dia 17 d'octubre a les 18,00 hores
Presentació d'Esther Zarraluki
Organitza El Laberinto de Ariadna


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2