Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


El Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat ret homenatge a Joan Vinyoli. Del 19 al 26 d'octubre
18/10/2014(Foto:)
 

La edició d'enguany s'emmarca en els actes de celebració del Tricentenari i està dedicada al centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli (1914-1984). Tambè s'ha programat tota una multiplicitat d'activitats: lectures poètiques, recitals, tallers de poesia, conferències, espectacles musicals... Tot plegat adreçat a un públic heterogeni i organitzat en entorns ben diferents, des de biblioteques fins a escoles, passant també pel carrer. El festival comença el diumenge 19 d'octubre, i finalitza el dia 26.

Activitats a Sant Cugat
El Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat s'inaugurarà el diumenge 19 d'octubre, a les 12 hores, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, amb entrada lliure. L'activitat porta per nom "Joan Vinyoli: el riu encès", i comptarà amb la participació de Marta Angelat, Jordi Boixaderas i Ferran Rañé.

Aquest any es recupera la Nit dels poetes, que se celebrarà el 22 d'octubre al Teatre-Auditori a les 21 hores, amb un recital amb Enric Casasses, Feliu Formosa, Àngels Gregori, Antonia Canyelles i Franca Masu, entre d'altres

En el marc de la programació de la nova temporada del Teatre-Auditori, a més, hi ha dues activitats que s'emmarquen en el Festival Nacional de Poesia, els dies 21 i 23 d'octubre. La primera, el dimarts 21 d'octubre, a les 21 hores, serà l'estrena del muntatge Barcelona / Roda de Ter, Crònica d'una amistat, amb Jordi Boixaderas, Jordi Bosch i Lluís Soler, repassant la relació de correspondència entre Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli.

La segona proposta, el recital poètic i musical Maleïts poetes, el dijous 23 d'octubre a les 21 hores, amb Sílvia Bel i Llúcia Vives a la veu, i Carles Beltran a la música. Ambdós espectacles es faran a la Sala Escenari, i el preu per a cadascun és de 10 euros.

També cal remarcar l'homenatge que rebran dos dels poetes d'honor del Festival que ens han deixat el darrer any: Joan Vergés i Gerard Vergés. Serà l'acte de cloenda del Festival, el 26 d'octubre a les 12 hores al Museu de Sant Cugat, amb el recital De Vergés a Vergés.

    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2