Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Amalia Sanchís presenta el seu últim llibre de poemes ''Fijo mi mirada en las paredes azules''
acec15/10/2014(Foto:as)
 

Fijo mi mirada en las paredes azules  (títol tret del poema 'Melancolía' de Bukowski) és el sisè llibre d'Amalia Sanchís, que  també és l'editora d'aquest segell i de In-Verso ediciones de poesía.

En aquest llibre, l'autora ens ofereix una poesia a la qual no ens té acostumats, són poemes molt curts i d'una gran intensitat, encara que si tenim en compte que Amalia és un poeta multidisciplinari i polièdrica, no ens ha de sorprendre trobar entre la seva obra un poemari com aquest, o el que ens va oferir fa alguns anys: Basura poética, publicat dins de borses d'escombraries i He convidat el silenci a passar la tarda amb mi  on combina la poesia discursiva amb la visual. Perquè a més de presentar-nos les seves facetes com a escriptora, Amalia és una autora bilingüe que escriu tant en una llengua com en una altra, encertadament en ambdues, i sense prevaler una per sobre de l'altra.

Fijo mi mirada en las paredes azules  és, com hem dit, d'una gran intensitat, on parla del dolor i dels records, sense caure en la nostàlgia ni en intenses emocions, cosa que la poeta sempre ha evitat.

 

Dilluns, 27 d'octubre a les 19,30
Amb Neus Aguado i Alfonso Levy

    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2