Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Presentació del nou cicle de l' ACEC: LITERATURA DIGITAL, dijous 30 d'octubre a les 7 de la tarda
Ricardo Fernández20/10/2014(Foto:insolit)
 

Per inaugurar aquest espai es presentarà el blog ESCRITORES RECÓNDITOS. Conduiran la presentació els impulsors d'aquest blog, Miquel Cartisano i Francesc Cornadó, al costat d'Albert Tugues i Ricardo Fernández, membres de la junta de l’ACEC i responsables d'aquest nou projecte.

Els impulsors del blog indiquen: En Escritores Recónditos pretenem donar a conèixer l'obra d'aquests autors la veu dels quals s'expressa amb eloqüència i sensibilitat lluny del soroll mediàtic. Ens embarquem en aquesta nau que ha de solcar les aigües procel.loses d'un mar massa mogut i atalaiarem tots els horitzons, més enllà de l'istme grotesc per donar a conèixer l'obra d'escriptors de diverses sensibilitats i de diferents estètiques. No deixarem que cap brúixola endimoniada ens desorienti, caben totes les llengües, caben tots aquells que creuen que cap ideologia està per sobre de l'estètica.

Confiem que aquestes trobades ens serveixin per reflexionar sobre els canvis de format d'expressió en què està immersa la literatura, valorant els seus pros i les seves contres, i ens orientin per trobar el millor camí de comunicació entre autor i lector. Els canvis signifiquen un risc, però també una oportunitat si els analitzem i aprofitem les noves possibilitats de comunicació que comporten. Per això, insistim en el desig que aquestes trobades constitueixin uns espais de reflexió i participació col.lectiva dels quals ens beneficiarem tots.

Aula dels  Escriptors
5a. Planta Ateneu Barcelonès

    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2