Dijous, 2 de febrer de 2023Castellano  


Presentació de la nova etapa de l'Editorial Emboscall
Francesc Cornadó26/10/2014(Foto:Llibreria Calders)
 

En aquesta ocasió a l’Aula dels Escriptors de l’ACEC no es presenta cap autor sinó el treball d’un editor. Es tracta de Jesús Aumatell que després de molts anys d’experiència en el món editorial, ara presenta la nova etapa de la seva editorial Emboscall

Els anys d’exercici editorial a Vic, on va editar més de dos-cents títols, han quedar enrere, i després de l’experiència en l’edició digital, ara Jesús Aumatell dóna a conèixer una nova aventura que ell qualifica de editorial artesanal. És artesanal ja que l’editor s’implica i controla tot el procés de confecció del llibre, des de la selecció de continguts fins la maquetació i disseny  del llibre, impressió, enquadernació, comercialització, promoció i distribució, totes les etapes en unes mateixes mans tant en el llibre en paper com en les publicacions digitals.

Jesús Aumatell justifica anteposa el seu afany artesanal davant la voracitat de la gran indústria editorial que rebutja la producció minoritària i sobreposa els aspectes comercials a la qualitat literària, un indústria que exigeix grans volums de producció per a aconseguir els objectius empresarials de vendes i beneficis.

La presentació ha anat a càrrec de Francesc Cornadó que ha destacat que l’obra editorial de Emboscall no pretén arribar al territori utòpic de les meravelles però està convençut de què com més oberta i controlada sigui la producció del llibre, amb més facilitat apareixerà l’obra de qualitat.

L’acte  ha finalitzat amb la lectura de textos de Raúl Velasco, Albert Tugues, Carme Bayot, Ximena Holzer, Antoni Ferret, Esperança Aguilà i Andreu Clapés, d’autors que han editat la seva obra a Emboscall.

 Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2