Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Presentació del poemari ''Creo en la noche'', d'Enrique Clarós
Anna Rossell30/10/2014(Foto:)
 

La presentació del primer poemari d’Enrique Clarós, Creo en la noche, va ser un goig, una celebració inolvidable, un gaudi dels que ja no es donen sovint. Tots els factors implicats van tenir el protagonisme harmoniós que fan d’actes com aquest una tarda enriquidora i autèntica: la presentació, la recitació poètica, la interesantísima tertúlia amb un públic devot i rigorós, un autèntic intercanvi emocional i intel.lectual amb l’autor.

La presentació, a càrrec de María de Luis i Anna Rossell, va obrir l’acte amb una ressenya biogràfica de l’autor per una banda (María de Luis) i la del poemari, detallada (Anna Rossell), que va ubicar el llibre en la tradició poètica històrica amb il.lustració de les pròpies paraules de l’autor, els poemes d’Enrique Clarós.

El segon moment de la tarda: la recitació d’una mostra de poemes a tres veus -María de Luis, Enrique Clarós i Anna Rossell-, va acabar de preparar l’ambient per a la tertúlia final: el debat amb el públic. Un públic entusiasta, crític i amant de la tertúlia va fer possible un debat emocionant i enriquidor, que semblava no voler acabar-se, del qual varem gaudir tots els presents. Una tarda perfecta. Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2