Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


''Tratado de medusas y otros seres transparentes'', primer poemari de Pepa Caro
acec28/10/2014(Foto:)
 

María de Luis va presentar el llibre de poemes Tratado de medusas y otras seres transparentes, un títol gens comú del primer poemari de Pepa Caro.

L'autora és una apassionada de les meduses, éssers transparents que habiten en les profunditats marines. Només el cinc per cent del cos d'aquests animals marins està compost de materials sòlids. El món de les meduses per a Pepa Caro, és el de la immersió de la transparència interior en les profunditats del record.

El llibre és un treball d'introspecció, que aprofundeix en el buit, en la solitud, en l'observació de la naturalesa no com alguna cosa separada del que mira, sinó com una mateixa cosa. Dividit en tres parts, cadascuna d'elles encapçalada per una cita en vers. En la primera part, l'aigua i la solitud; en la segona, la solitud era dels éssers transparents, i en la tercera, els éssers transparents es reconeixen en la llum ‘’del alba matutina’’. Mescla d'estils i temes en una fusió de temps, en aquest poemari que combina vers lliure amb l'haiku i el sonet. Malgrat la seva aparent senzillesa és un llibre complex, que acull diversos estils, units en una constant vital d'amor i puresa.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2