Dimarts, 31 de gener de 2023Castellano  


Presentació de ''Poesía-Haikus'', d'Esperanza Navarro
Laura de Caralt10/4/2015(Foto:LdC)
 

L'editor, Ferran Vila, va ser l'encarregat de començar l'acte fent una explicació sobre l'Editorial Aurifany i el naixement d'aquest llibre-objecte
Poesía-Haikus. També va parlar de la dificultat d'unir a dos professionals tan diferents: Esperanza Navarro escriptora del llibre i d'altra banda l'Ignasi Reventós com a il.lustrador.

L'actor i pintor Enric Majó va fer un recorregut per la vida personal i professional de la Esperanza, combinant el discurs amb la lectura de diversos poemes i haikus.

Per la seva part, Esperanza Navarro amb la seva característica forma d'expresar-se va agrair sobretot la presència de tots els companys de la professió que van assistir a l'acte i van omplir la sala. Com diu ella, "aquells que són espontanis i els de tota la vida". Va fer una explicació detallada de la creació dels poemes combinats amb els dibuixos i va llegir magníficament unes breus línies.

Finalment, l'encarregada de tancar l'acte va ser l'actriu Maria Dolors Gispert que va interpretar els poemes més especials per  a l'autora: "Jacques Brel in memorian" o  "A las voces perdidas de la radio".

Un acte que  va concloure amb una copa de cava que va facilitar la trobada de tots els amics: escriptors, periodistes, poetes, actors, locutors i rapsodes. Una presentació on la cultura en general,  el teatre i la literatura eren els protagonistes.

 Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2