Dilluns, 10 de maig de 2021Castellano  


50 aniversari de l'Editorial Kairós
acec8/6/2015(Foto:sp)
 

L'editorial Kairós celebra 50 anys des de la seva fundació, amb més de 800 títols publicats des que el filòsof i enginyer Salvador Pániker va tenir la "gosadia" de fundar el segell de no-ficció, ha explicat el segell aquest dijous en un comunicat.

A l'origen, el projecte anava a tenir una seu a Benarés (Índia) i una altra a Barcelona, i encara que finalment solament va quallar a Europa, l'editorial ha volgut seguir traçant aquest pont entre Orient i Occident, així com entre el racional i el místic, la ciència i l'espiritualitat, han relatat. El seu catàleg està considerat com un referent de la literatura sobre tradicions, la psicologia profunda i l'assaig en general, a més de comptar amb clàssics de la contracultura com Alan Watts, Abraham Maslow i Edgar Morin, així com les pròpies Conversaciones de Pániker.

A la fi dels 80, es van unir a Kairós les guies de viatge Lonely Planet, situant-se entre textos dels pensadors Trungpa, Hrishnamurti, Osho o Iyengar, així com el best-seller Inteligencia emocional, de Daniel Goleman. L'editorial ha valorat que, 50 anys després, manté la independència tant dels grans grups editorials com de les ideologies i modes dominants.

Pániker ha assenyalat que el segell pertany a "aquella categoria d'editors que publiquem el que ens agrada i ens estimula i això és un valor incalculable que el públic que ens llegeix sap apreciar", han citat en el comunicat.

Salvador Pániker és soci de l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya des de la seva fundació i va ser membre de la seva Junta Directiva durant dos mandats (1986-1994).   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2