Dijous, 2 de febrer de 2023Castellano  


Neix un nou mitjà de comunicació de l'ACEC
15nal5/10/2007


Acabeu de rebre El Quinzenal de l'ACEC, un nou mitjà de comunicació de l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya, que, com el seu nom indica, s'editarà quinzenalment amb el propòsit d'informar de l'actualitat de l'entitat i dels temes que més directament l'afecten. El Quinzenal de l'ACEC s'enviarà cada dos divendres, via correu electrònic, i també es podrà consultar al web de l'entitat.

El Quinzenal de l'ACEC complementa el panorama comunicatiu de l'Associació, fins ara compost per El Butlletí de l'ACEC, d'aparició bimestral, i els Titulars Digitals, que diàriament reben per correu electrònic els nostres associats. Aquest nou mitjà contitueix un oportú pont entre els dos mitjans ja consolidats, ja que permet guanyar l'actualitat d'un i aprofundir en les informacions pròpies de l'altre. Amb El Quinzenal de l'ACEC, junt amb El Butlletí i els Titulars Digitals, es completa una via d'informació que permetrà als nostres associats estar al cas dels temes d'actualitat que com a professió ens afecten directament, així com tenir notícia actual de la intensa vida cultural que impulsa l'Associació.

El Quinzenal de l'ACEC incorporarà alguns dels temes que fins ara es recollien en El Butlletí (com la crònica d'activitats culturals o l'hemeroteca) i es beneficia de l'exempció de límits que permet internet i que condiciona la impressió en paper. Aquests primers números d'El Quinzenal de l'ACEC seran en caràcter de prova, amb l'objectiu d'anar perfilant mica en mica un mitjà àgil, efectiu i directe que sigui un servei per a l'Associació i els seus membres.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2