Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Cicle literatura i compromís: Saer, Cabrera Infante i Roa Bastos. Dies 5, 6 i 8 d'octubre
acec29/9/2015(Foto:Pedro Strukelj)
 

Especialistes en l'obra d'aquests autors examinaran, en les tres sessions del cicle Literatura i compromís: Saer, Roa Bastos i Cabrera Infante, la trajectòria i presència de la seva obra amb un eix comú: les relacions entre literatura i cinema, molt present en els tres escriptors.

Programa:

Dilluns 5 d'octubre. 19: 30h. A casa Amèrica Catalunya
Entorn de l'obra de Juan José Saer
Intervenen Julio Premat, professor de la Universitat Paris 8-Saint Denis i editor de tres volums de l'obra pòstuma de Saer, i Santiago Fillol, professor de Ficció Cinematogràfica de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Dimarts 6 d'octubre. 19:30. Biblioteca Sagrada Família (Barcelona)
Posteritat i presència de Guillermo Cabrera Infante
Intervenen Antonio José Ponte escriptor cubà establert a Madrid i un dels principals intel·lectuals del seu país, i Dunia Gras, professora de literatura hispanoamericana a la Universitat de Barcelona.

Dijous 8 d'octubre. 19: 30h. A casa Amèrica Catalunya
Augusto Roa Bastos, la literatura i el cinema
Intervenen Sergio Delgado, professor de la Universitat Paris Este Créteil-Val de Marne, i Francisco Tovar, professor de literatura hispanoamericana de la Universitat de Lleida.

Els professors de la Universitat de Barcelona, Nora Catelli i Edgardo Dobry coordinen aquest cicle, que està organitzat per Casa Amèrica Catalunya amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2